返回網站

5 Jednostavnih trikova za osjećaj luksuza u Vašem domu - Trošak 0€

1. REDOVNO IZBACIVANJE NEPOTREBNIH STVARI

Potrudite se da u svom domu ne skladištite stvari koje vam ne trebaju. Počevši od garderobe, koju niste obukli poslednje dvije godine, ali će valjati nekad za nešto, preko posuđa koje ne koristite, ali ga je šteta baciti, do starih novina koje ćete možda nekad prelistati, bižuterije iz srednje škole, i tako dalje, princip je isti -ako vam nije neophodno, proslijedite nekome kome je potrebnije ili, ako nikom ne može biti od koristi, bacite!

Na taj način ćete osloboditi puno prostora u svom domu, što ne samo da je lijepo nego je i lakše za održavanje!
 

2. NEKA SVE BUDE NA SVOM MJESTU

Koliko god da vam je nekad teško da vratite svaku stvar na svoje mjesto, ta navika će učiniti da stalno imate onaj osjećaj spokoja i mira u prostoru, ali i da redovno čišćenje i održavanje bude mnogo jednostavnije i brže! Ovome valja učiti djecu od malih nogu.
 

3. REDOVNO ČIŠĆENJE

Kakav god da je prostor, ako se sve stavi na svoje mjesto i detaljno očisti, izgledaće lijepo i biće prijatan. Umjesto da očajavate što nemate novca za renoviranje, zavrnite rukave i izvucite maksimum iz postojećeg!
 

4. ZAMJENA POSTELJINE PRIJE PUTA

Jedan trik za osjećaj hotela od 5 zvjezdica u svojoj kući! Kad god krenete na put, sredite stan/kuću i zamijenite posteljinu! Ispeglana i mirišljava posteljina će Vas obradovati kad dođete umorni s puta i podsjetiti koliko volite svoj dom!
 

5. SVJEŽE CVIJEĆE I ZELENILO

Redovno naberite cvijeće tokom šetnje i stavite ga u staklenu čašu, osvježićete i razveseliti svoj prostor! Nekad je samo jedna grančica dovoljna za ugođaj! Ovih dana to može biti mirišljava lipa.

I naravno, budite nasmijani, ništa ne uljepšava enterijer kao veseli ukućani!:)